24/05/2017

Svět knihy 2017

 Dlouho jsme zvažovali – jet, či nejet do Prahy na Svět knihy? Přece jen je to od nás z Karviné docela dálka… Ovšem pak jsme si řekli, že tohle je přeci knižní událost roku a my na ní nesmíme, a hlavně nechceme chybět! A tak se několik našich blogerek vydalo v sobotu 13. května do Prahy. A jak se jim tam líbilo? Posuďte sami… J



Nebe, peklo a ráj v jednom. Největší český literární festival vám spolehlivě vypláchne mozek při pohledu na hromady knižních skvostů, poskytne možnost seznámit se anebo jen prohodit pár slov s lidmi se stejnou náturou jako máte vy, ale hlavně umožní strávit naprosto úžasné hodiny a hodiny na jednom z architektonicky nejkrásnějších míst v Praze.

Na veletrhu jsme měly možnost seznámit se a popovídat si u kávy se skvělou Olgou Biernátovou ze společnosti Albatros Media a.s., viděly jsme spoustu spisovatelů a dalších významných osobností, a v neposlední řadě jsme prohodily několik milých slůvek s Radkem Blažkem z nakladatelství YOLI.

O několik kilo těžší (a ne, nebylo to tím skvělým jídlem, ale množstvím zakoupených knih) jsme se vracely se vzpomínkami na báječné lidi, skvělou atmosféru a pohled na několik tun knížek na jednom místě.
P.S. Pozvěte zas příští rok Johna Boyna, prosím!


A co vy, byli jste také na Světě knihy? A jaké knížky jste si přivezli?


U stánku Albatros Media se slavilo 20. výročí vydání Harryho Pottera.


U stánku Hostu jsme neodolaly Tappimu!


Na návštěvě v Yoli.


Blíží se plavková sezona, proto jsme zvolily lehčí oběd.... :-)


Tohle jsme si přivezly....


Jo a tohle taky :-)

Žádné komentáře

Okomentovat

© POD LAVICÍ
Maira Gall a Adam Böhm